След изключителния старт на новия сезон на „Стани богат“, този понеделник - 11 септември, в 18:00 ч. по bTV феновете на любимата телевизионна игра за знание ще станат свидетели на революционна и ексклузивна промяна.

Чисто нов жокер „Помощ от приятел в студиото“ ще влезе с пълна сила в играта и ще замени досегашния „Помощ от публиката“. Така от понеделник трите жокера в „Стани богат“ ще са: „Помощ от приятел в студиото“, „50:50“ и „Обади се на приятел“.

„Започваме с една ексклузивна новина – от днес в шоуто имаме чисто нов жокер. И не, няма да подсказвам аз, а близък приятел на играча. Всеки, който сяда на стола срещу мен, има право на подкрепление. Неговият човек е в публиката и ще се включи във важен момент от играта“ – с тези думи водещият Михаил Билалов ще приветства участниците в студиото и зрителите пред екраните и ще представи ясно и нагледно новия жокер „Помощ от приятел в студиото“.

Снимка: bTV

А новият жокер ще влезе в играта буквално веднага и още в първия епизод ще стане ясно, че той може да бъде и „нож с две остриета“. Първият участник, който ще се възползва от новата екстра, е Стефан Михайлов – архитект и собственик на зелен бизнес, а приятелят му Кристиян ще влезе в ролята на първия нов жокер „Помощ от приятел в студиото“.

Много изненади, нови знания, емоции, настроение, тръпка и адреналин очакват феновете на „Стани богат“  от понеделник – тези в студиото и всички пред екраните.

Не пропускайте играта – всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV.