Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов нормално беше бесен след провала на своя тим срещу Вихрен - 0:0. Мъри се закани, че ще настоява пред ръководството за солени глоби за играчите си, които не успяха да победят тима от Сандански в София.

 „Нищо добро не ни чака с тази игра. Изцяло поемам отговорността за негативния резултат, защото явно не успях да убедя футболистите, че трябва да са напълно мобилизирани. Все още от началото на сезона не сме изиграли мач, който да ми е харесал. Изключение може би прави само срещата с Киево. Явно причина за това е високомерното отношение и голямото самочувствие сред играчите”, заяви Стоилов на пресконференцията след срещата. Наставникът на шампионите се надява, че Левски ще успее да се реваншира пред феновете си на реванша с Киево във Верона.

 Капитанът на „сините” Елин Топузаков смята, че мачът с Вихрен трябва да бъде забравен възможно най-бързо. Той разкри също така, че ще е напълно готов да играе срещу Киево, тъй като травмата му вече е отшумяла.
 Треньорът на Вихрен Петър Жеков от своя страна прие като голям успех спечелената една точка. „Това за нас си е като победа. Все пак играхме срещу отбор, който се представя много успешно в европейските клубни турнири”, коментира Жеков.

 

ТАНЯ КАСАБОВА