Феновете посочват Седрик Бардон като най-атрактивен голмайстор на 23-и и 24-и кръг от българския футболен шампионат. Футболистът на Левски (София) печели 35.1 % от гласовете с попадението си в срещата от 23-и кръг Славия – Левски 0:3. Бардон става осмият футболист, получил признанието на запалянковците в рамките на инициативата на Ариана “Гласувай за най-атрактивния гол”, реализирана с подкрепата на ПФЛ. Съгласно правилата на инициативата, Седрик Бардон получава привилегията да играе със специалната жълта лента на Ариана в следващия кръг на първенството. Общо досега феновете са присъждали лентата на Ариана за най-атрактивни голове 5 пъти на състезатели от Левски Сф, два пъти – на футболисти от ЦСКА, и един път – на играч от Ботев Пд.
В класацията на запалянковците за 23-и и 24-и кръг след Бардон се подреждат Йордан Юруков от ЦСКА - 24.6 % (с попадението си в срещата от 24-и кръг Берое – ЦСКА 0:1) и Явор Въндев от Локомотив (Пловдив) - 20.1% ( за отбелязания гол в срещата от 23-и кръг Локо Пд – Вихрен 2:0).

Тази седмица Ариана оповести новите номинации за 25-и кръг, като феновете ще могат да изберат най-атрактивния гол между попаденията на:

1. Димчо Маринов – Р. спортист (Самоков), в срещата Рилецо – Черноморец 3 - 1
2. Роберт Петров – ЦСКА (София), в срещата ЦСКА – Локомотив Сф 4 -1
3. Христо Йовов – Левски (София), в срещата Ботев Пд – Левски 2 - 2
4. Петър Златинов – Литекс (Ловеч), в срещата Литекс – Марек 4 -1
5. Емил Урумов – Ботев (Пловдив), в срещата Ботев Пд – Левски 2 - 2


Правила на играта “Гласувай за най-атрактивния гол”:
Феновете ще могат да гласуват за най-атрактивния гол до края на седмицата (петък), като се регистрират безплатно на страницата www.ariana-football.bg, или като изпращат SMS с техния фаворит (от 1 до 5) на кратък номер 1061. Всяка седмица вестник „Тема:Спорт” публикува на страниците си графично представяне на номинираните попадения с експертен коментар и интервю на победителя от предишния кръг. Най-атрактивните попадения се коментират в неделното предаване на Крум Савов „Спортен свят” по Нова Телевизия. Водещият обявява и голa от съответния кръг, събрал най-много гласове на фенове, както и тези от избралите печелившото попадение, които получават атрактивни футболни награди от Ариана – телевизор, футболни топки и бира.

За инициативата:
Инициативата на Ариана „Гласувай за най-атрактивния гол” бе обявена на 21 февруари 2007. Тя е в подкрепа на атрактивния футбол и ще продължи през втория полусезон, както и по време на първенството за 2007-2008 г. В рамките на инициативата феновете ще избират най-атрактивния гол между пет номинирани. Голмайсторът, получил признанието на феновете, ще носи в следващия кръг специалната жълта лента на Ариана. В края на полусезона, отборът с най-много атрактивни попадения ще бъде обявен за “Най-атрактивния отбор на Ариана и българските фенове” и ще получи награда от Ариана в размер на 20 хил. лева.

Избрани от феновете за Най-атрактивни голмайстори и носители на Специалната жълта лента на Ариана до момента са:

За 16-и кръг: Мирослав Иванов – Левски (София)
За 17-и кръг: Флорентин Петре – ЦСКА (София)
За 18-и кръг: Георги Сърмов – Левски (София)
За 19-и кръг: Еуген Трика - ЦСКА (София)
За 20-и кръг: Илиян Гаров – Ботев (Пловдив)
За 21-и кръг: Христо Йовов - Левски (София)
За 22-и кръг: Емил Ангелов - Левски (София)
За 23-и и 24-и кръг: Седрик Бардон Левски (София)