Любослав Пенев бе доволен от играта на националите ни срещу Дания при равенството 1:1, но не успя да сдържи емоциите си и изрази недоволството си от съдията.

„Можем да си тръгнем с високо вдигнати глави. Особено от играта ни през второто полувреме. Показахме, че можем да играем, но...

Абе, бях обещал, че няма да коментирам повече съдийството, обаче май трябваше с националния отбор по хандбал да дойдем. Два пъти игра с ръка да не види и то точно пред него... Жал ми е за момчетата, защото този труд, който положиха, можеше да се възнагради с 3, а не с 1 точка. Да, датчаните също имаха положения, но и ние имахме, а аз мисля, че нашите даже бяха по-чисти.

Можеше да съберем 6 точки от тези два мача, имаме 4, но не е наша вината, че не взехме максимума . Момчетата имат самочувствие, просто трябва да започнат да го показват още от първата секунда”, каза Пенев след мача с Дания.

„Сега вече започна следващата ми задача – да възстановя футболистите. Веднага стартираме със студени басейни, топли басейни, подходяща храна и напитки, почивка - всичко, което е необходимо. Защото тези момчета след няколко дни имат ангажименти с клубните си отбори”, завърши селекционерът на националния ни отбор.