Вече е ясен и четвъртият съперник на Черноморец (Бургас) в контролите по време на лагера в Анталия. На 7 февруари "акулите" ще играят с румънския тим КСМ "Рамнику Валчеа", който заема 10-о място в есенното класиране на втора дивизия в своята страна.

Другите противници на черноморци в турския курорт бяха уточнени по-рано. На 5 февруари е контролата с 11-ия в швейцарската втора дивизия Винтертур, на 9 февруари – с втородивизионния лидер в Австрия Адмира Тренквалдер и на 11 февруари – с 13-ия от последното първенство на елита в Норвегия Бран (Берген).

Днес старши треньорът Антон Велков проведе интензивна сутрешна тренировка с възпитаниците си. После футболистите заеха места в клубния автобус и точно в 10.30 часа поеха на път към Истанбул. Там те ще се качат на редовен полет на турските авиолинии в 17.40 часа. Кацането в Анталия се очаква да стане около 19.00 часа. След това автобус ще извози отбора до хотела им в Сиде.

Наставникът на тима Антон Велков сподели, че в тима няма контузени футболисти. Той допълни, че е възможно в отбора да дойдат нови играчи, но на този етап няма нищо конкретно.