Станимир Стоилов бе доволен от качеството на мача, който се получи между неговия Ботев (Пловдив) и шампиона Лудогорец. Срещата завърши 1:1, като това бе трето поредно равенство между двата тима.

"Когато играем с отбори, които се стараят да показват футбол, ние също показваме добри неща. Опитахме се да се надиграваме, но някои неща на терена не се случиха, както ги искахме. Отборът ни има качества и потенциал, но трябва да ги развива. Има положителни, има и отрицателни неща в нашия отбор, но играчите трябва да се концентрират върху позитивните и да се стараят да си върнат усмивките, както и тези на феновете”, каза Стоилов след мача.

Треньорът на Ботев обаче не скри разочарованието си от рефера на мача Александър Костадинов, който даде доста спорна дузпа, с която Лудогорец поведе:

Имаше ли дузпа за Лудогорец срещу Ботев? Преценете сами! (ВИДЕО) >>

„Не знам на кого се помага с такива дузпи, но определено не е на футбола. За мене този съдия няма качества да свири мач като Лудогорец- Ботев. Плачевен е! Дали ще подаваме жалба или не, това ще го реши ръководството. За мене е важно как играем. В трети пореден мач завършваме наравно с Лудогорец, а следващия път ще се опитаме да ги победим.”