"Слуховете се оказаха истина" и изключително популярната през 90-те години бой група Take That ще запише в пълния си състав 15 парчета.

Всъщност събирането на Роби Уилямс с  Гари Барлоу, Хауърд Доналд, Джейсън Ориндж и Марк Оуен е станало през септември миналата година в Ню Йорк, а новият албум ще излезе на пазара през ноември тази година.

Уилямс добавя, че  е бил "изключително развълнуван, когато петимата са работили заедно по записите. Беше като да се завърнеш у дома".

Take That имаха поредица от тотални хитове преди почти 20 години, но през 1995г. Роби Уилямс ги напусна и се отдаде на успешна солова кариера.

Уилямс се превърна в един от най-успешните европейски шоумени - той продаде близо 57 милиона копия от своите албуми и спечели много награди "Брит".

През 2005г. Take That  се събраха отново, но без Роби. Постепенно популярността им започна да расте, а тази на Уилямс - да залязва.

Само преди няколко седмици, в началото на август, 36-годишният Роби  направи още една кардинална промяна -  раздели се с ергенството и се врече във вечна вярност на 31-годишната Айда Фийлд.

Роби и Айда се срещат през 2006 г. и оттогава прекарват всяка свободна минута заедно.

Мегазвездата, чието имотно състояние се оценява на  80 млн. британски лири, очаква дете от Айда.

Роби е обещал на избраницата си да откаже цигарите за да не вреди на здравето на бъдещия си наследник.