Забележителен е интересът от страна на българи, живеещи в чужбина – най-вече от Италия, Испания и САЩ. Сред ентусиастите има и мъж, завършил Американската военновъздушна академия.

Кандидатите изглеждат готови на всичко, за да стигнат до финалния кастинг – в bTV се получиха десетки голи снимки на желаещи да участват във второто издание на българския Survivor. Отсяването на кандидатите ще започне след 6 май, когато е крайният срок за подаване на документи.

И тази година bTV определи сумата от четвърт милион лева като награда за победителя в Survivor – Експедиция Робинзон. За да я спечелят, участниците, които ще бъдат избрани на кастинга, трябва да преодолеят изключително тежки и неочаквани изпитания на тялото и духа.

***
За кастинга могат да кандидатстват жени и мъже на възраст от 18 до 55 години, български граждани, с валиден международен паспорт до края на годината и в отлично физическо и психическо здраве.

За да се запишат, до полунощ на 6 май кандидатите трябва да изпратят паспортна снимка, снимка в цял ръст, автобиография и телефон за връзка на e-mail [email protected] или на пощенския адрес на bTV - София 1463, пл. България 1, НДК, Административна сграда, ет. 11.

Survivor BG – Експедиция Робинзон ще се излъчи по bTV през есента.