От полицията в Пазарджик отказали да издадат протокол за пропаднал в шахта автомобил. Като причина те посочиха необходимостта да се видят какви са щетите, оплаква се наш зрител в рубриката „Бай Ганьо Европеец”. Ясно се виждаше, че щети има и те са длъжни да издадат този протокол, коментира той, като изпраща и снимки на колата. След изваждането на автомобила и втори попаднал в същата шахта. На този сигнал обаче реагирали единствено от ВиК - като затворили шахтата с наръч клони.

Жител на столичния квартал  „Младост” 1А пък ни изпраща снимка на автомобил, паркиран на централно място в зелената площ. На нея ясно се вижда, че всъщност има и доста свободни места за паркиране, които не са на тревата. „Не че може да се направи нещо, но дано поне собственикът се почувства малко неудобно, като види снимката”, коментира възмутеният гражданин.

Фотосравнение между градинки на два съседни блока в кв. "Чайка" ни изпращат от Варна. Жителите на единия решили да си украсят градинката пред своя блок, като я направят китна и приятна. Тези от другия обаче предпочитат да използват тревата за паркиране.

Всички снимки можете да видите в прикаченото видео.