Мароканката Карима ел Махруг, по-известна като Руби-Крадлата на сърца, е родила момиченце, съобщава италианският "Република".

Бебето се е появило на бял свят вчера в клиниката Вила Скаси в Сампиердарена, предградие на Генуа и тежи 3,7 кг. Бащата на момиченцето е собственикът на дискотеки Лука Рисо, който е на 44 години. Самата Руби е на 19 години.

От няколко дни италианските медии пишеха за предстоящото раждане. Появиха се дори новини, че бебето се е родило още в събота. Смята се, че Руби и Лука са продали правата за разпространението на официалната информация за щастливото събитие на италианско списание.

Руби стана известна преди година и половина, когато въвлече тогавашния италиански премиер Силвио Берлускони в дело за секс с непълнолетна проститутка и злоупотреба със служебно положение заради нея.

“Надявам се дъщеря ми да е толкова красива колкото майка си, но да наследи ума на татко си” – с тези думи италианският собственик на дискотеки Лука Рисо потвърди пред италианското
издание Секоло XIX, че годеницата му, мароканката Карима ел Махруг, по-известна като Руби, е родила момиченце.

Щастливият татко съобщи, че раждането е било тази сутрин, и че е продължило само пет минути. Таткото допълни, че бебето е добре. Противно на информациите в италианските медии, че момиченцето се казва Джулия както щерката на семейство Саркози, Лука Рисо съобщи, че името на дъщеря му е София Айда.

Той поясни, че София било любимото му име, докато Руби много харесвала името Айда.
"Когато дъщеря ни порасне, тя сама ще реши с кое от двете имена да я наричаме", допълни Лука Рисо.