Майкъл Дъглас разкри, че тайната на щастливия му брак с уелската актриса Катрин Зита-Джоунс е в синьото хапче виагра, съобщи в. "Дейли експрес", като цитира сп. AARP.

65-годишния син на легендарния актьор Кърк Дъглас призна, че използва хапчетата виагра, за да може в спалнята да е на висотата на съпругата си, която е 25 години по-млада от него.

"Да я поживи Бог, че харесва по-възрастни мъже", заяви актьорът по повод на 9-годишното си безоблачно щастие с Катрин, с която имат 9-годишен син Дилан и 6-годишна дъщеря Карис.

Съпрузите, всеки от които е носител на награда "Оскар", са се запознали по време на кинофестивала в Довил, Франция. Дъглас спечелил звездата от "Чикаго" с фразата: "Искам да стана баща на децата ти".

Напоследък Дъглас поставя семейството пред кариерата си, докато Катрин се снима в редица хитове. Понастоящем е в Ню Йорк, където дебютира на Бродуей в нова постановка на мюзикъла "Малка нощна музика" от Стивън Зондхайм.

"Не ме е толкова грижа за кариерата ми. Не съм очаквал на тази възраст да направя семейство и с такава радост да отглеждам деца. Мисля, че сега ми е по-лесно да съм добър баща", заяви Дъглас, който се снима в продължение на филма "Уолстрийт" от 1987 г.

Дъглас сподели, че съжалява, че не е бил по-добър баща за 31-годишния си син Камерън от първия си брак. Камерън сега е в затвора и ще бъде съден за продажба на метамфетамин. През 2007 г. той бе арестуван за притежание на кокаин.