Талантите с най-нисък зрителски вот след първия голям концерт ще бъдат подкрепени от български звезди в първото токшоу утре вечер в Music Idol 3.

На сцената на шоуто ще се появят и Богдана Трифонова от "Часът на мама" и Симеон Колев – водещ на предаването "Стартер" на БГ радио, които ще представят своя авторска песен.

Междувременно отношенията между финалистите вече се задълбочиха и съвсем скоро феновете на шоуто ще разберат между кои от тях се заражда любов.

Магдалена Джанаварова пък отпразнува рожден ден. Маги, която получи втори шанс от журито на Music Idol, празнува в столичен пиано бар, в който се изявява и като певица. Партито продължи до късни часове, а идолите не пропуснаха да попеят на участничката в шоуто.

Въпреки че отпадна от музикалната надпревара Васил Стоянов не спира да подкрепя своята любимка сред финалистите. Най-младата участничка Симона Статева се радва на изключителната подкрепа на рокаджията, който не пропуска да види как се готви за новите си задачи 13-годишната девойка.

Утре вечер зрителите на bTV ще разберат повече за това как славата натрупана в шоуто влияе на Симона и какво мислят нейните родители и приятели за участието й в Music Idol 3.

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето