Чандра, все още ли се изненадвате, когато чуете колко е популярен сериалът навсякъде?

Да, все още, защото за мен историята е много близка, много американска, но се оказва, че не е така.

Вашата героиня роди дете миналия сезон и сега виждаме сблъсък между семейния и професионалния й живот. Как ще се развият нещата в този сезон? Ще има ли големи конфликти около нея?
Ще има още по-големи сблъсъци. Ще видим и повече от личния й живот. Предишният сезон подсказа за този нов сюжет – от телефонните разговори стана ясно, че нещата не вървят и Миранда има проблеми. Сега ще има обрати, нещата ще излизат извън контрол.

Вие играете ролята на хуманния доктор. Мислите ли, че истинските лекари притежават хуманността на Миранда Бейли?
Зависи, наистина. Имам личен лекар, който не притежава и частица хуманност. Но съм посещавала и друг лекар, който ми държи ръката и ме гледа в очите. Но истината, поне тази, която разбрах от сериала, е, че ако ти предстои операция, няма никакво значение дали докторът те поздравява или не – единственото важно е да бъде компетентен в работата си. Докато снимахме разбрахме също, че често лекарите не отиват да се видят с пациентите преди операцията, защото за тях е важно да не губят концентрация и да не се натоварват с мисли от рода на "О, тази жена има деца". Единственото важно е да свършат работата си, затова уважавам такива лекари.

Стана ли по-лесно, или пък по-трудно, да снимате вече четвърти пореден сезон на "Анатомията на Грей" и в същото време да имате личен живот?
О, не е лесно, жонглираме постоянно. Единствената разлика с периода в началото на сериала е, че сега сме наясно със ситуацията. Продължаваме да опитваме да съчетаваме пълноценен живот с пълноценна работа, но е трудно, защото не е достатъчно само да се появим на снимките. Всичко е въпрос на това как да станем по-добри мениджъри на времето и живота си.