На 23 февруари в рубриката "Бъдете здрави" д-р Вергиния Николова представя началото на кампанията за борба с рака на гърдата. Мотото тази година е "С приятел до теб".

Фотоизложбата на Богданов и Мисирков представя 12 силни жени, които са победели рака. Евгения Адърска е една от тях. Тя се радва на възможността, че минувачите на летище София  ще могат  да разгледат изложбата и да влязат в пирамидата от огледала. По този начин  всеки може "да влезе в пантофите, ако не в кожата" на всяка от тях. Фотоизложбата възпитава здравите да бъдат добри приятели.

В огледална пирамида са направени искрени, лъчезарни и любопитни фотографии, както ги определя Георги Богданов. Стимулът за живот на всяка от жените победителки е бил или приятелското рамо, или любовта в детските очи.

Маргарита Методиева разказва колко трудно е избрала сред приятелките си само една от тях, за да  се снима с нея. Пет години след операцията тя е убедена, че болестта е преодолима при две условия: ако е намерена в ранен стадий и ако пациентът е обграден с любов.

 

Грижа за здравето

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето