Хората в най-баровския столичен квартал "Драгалевци" за пореден път се оплакаха от лошата инфраструктура. Жителите са подавали многократно жалби заради лошото състояние на дупките, но нищо не се е случило досега.

Улица "Ябълкова градина" в Драгалевци е черешката на тортата.

"Това е четвърта година, в която улицата изглежда по този ужасен начин", заяви пред bTV Васко Кръпката, който също живее на тази улица. "Плащаме много високи данъци, а улиците са много зле".  

"Подам сигнал, а после ми казват, че не съм подал", разказва Цако Христов, който също живее на улицата. "Зимата ситуацията е кошмар. Канализацията също е в много лошо състояние", жалват се още хората.

Заместник кметът на район Витоша Теодор Петков заяви, че знае за състоянието на улица "Ябълкова градина". "Ситуацията в "Драгалевци" е много тежка, минавал съм през тази дупка, защото и аз съм жител на квартала. Още днес ще пратя колегите да проверят състоянието й", заяви заместник кметът. За високите данъци той заяви, че се определят от СОС, а не от районната администрация.

"Работи се по въпроса с канализацията, така че се надявам до 3-4 години кварталът да има канализация", заяви още Теодор Петков.