Тялото на 18-годишен асеновградчанин изплува от водите на изравнителен басейн в местния квартал Изток. При първоначалния оглед следи от насилие на са открити, съобщиха от полицията. Тийнейджърът е бил в неизвестност от 1 август и досега е издирван. Предполага се, че се е удавил.

Удавник е намерен и в язовир "40-те извора" край Асеновград. Тялото на 64-годишния мъж от село Караджалово е било извадено от екип на Гражданска защита вчера следобед.

Вероятно в сряда в Троян ще бъде обявен ден на траур

заради загиналите край плажа Силистар, съобщи за bTV кметът на града Минко Акимов. Тази сутрин в Многопрофилната болница за активно лечение в Бургас е направена аутопсия на телата.

В събота в морето се удавиха четирима души. Жертвите са 21-годишният Нико Генчев, 37-годишният Пламен Ангелов, 24-годишният Данаил Стоянов, 17-годишната Цветомира Цветанова. Според първоначалните версии момичето се е подхлъзнало на един много стръмен участък, който е извън охраняемата зона, а момчетата са скочили да я спасят.

Предполага се, че до инцидента се е стигнало поради появилото се мъртво вълнение. За нещастие никой не е успял да се притече на помощ и да спаси младежите от Троян.

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето