Пиян шофьор е катастрофирал и е ранил двама души в пловдивското село Триводици, съобщиха от Областната дирекция на полицията. Инцидентът е станал вчера около 19.30 ч. Лек автомобил „Фолксваген Голф”, управляван от неправоспособен мъж, при движение с несъобразена скорост при ляв завой се ударил последователно в дърво и паркирана „Волга”.

При удара е пострадала 77-годишна жена, която е била в инвалидна количка близо до „Волга”-та. Тя е в болница с две счупени ребра. Ранен е и 32-годишен мъж, който пътувал в "Голф"-а, който е с охлузни рани.

Шофьорът на катастрофиралата кола е седнал зад волана с 2.68 промила алкохол в кръвта. Той е задържан за 24 часа в ареста на Районното полицейско управление в Стамболийски.

Общо четирима души са загинали при 20 катастрофи в страната, станали през изминалото денонощие, съобщи МВР.  Ранени са 20 души, като за живота на един от тях има опасност.

За района на София са регистрирани 139 леки и три тежки произшествия, при които е загинал един човек, а двама са ранени.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето