Вниманието на световните спортни медии преди реванша от полуфиналите в Шампионската лига между Байерн и Олимпик (Лион) отново, както и преди двубоя в Мюнхен е насочено към секс-скандала с Франк Рибери.

Като е известно футболистът на Байерн се е възползвал от сексуслугите на непълнолетно момиче. 18 годишната днес Захия Дехар обяви връзката си с Рибери и с други двама френски футболисти - Сидни Гову и Карим Бензема.

Напрежението съпътстващо скандала е огромно и то си пролича в първия мач между Байерн и Олимпик (Лион). Изнервен Рибери получи директен червен картон за изключително безумно нарушение. Медиите в Германия твърдят че той е напуснал "Алианц Арена" още преди последния съдийски сигнал със съпругата си, която криела лицето си от срам.

Някои вестници във Франция стигат още по-надалече поставайки под въпрос участието на Рибери във финалите на световното първенство в ЮАР.

Ще успее ли "белязания" де се справи със създалата се ситуация или ще се подаде на напрежението ще стане ясно съвсем скоро. Мнозина очакват при добро стечение на обстоятелствата французинът да изиграе за Байерн още един мач в тазгодишното издание на Шампионската лига. А именно той ще бъде последния в турнира. И разбира се най-важния.