В Англия се заформя скандал около изказването на селекционера на националния отбор по футбол Фабио Капело, че Дейвид Бекъм "вече е прекалено стар за отбора". Звездата засегна тази тема няколко часа преди изказването на италианския специалист.

"Винаги съм казвал, че няма да се откажа да играя за страната ми, независимо дали ще играя някога отново, ще запиша още една или десет срещи. Някои хора казват, че на моята възраст не обичат футбола толкова, колкото, когато са били на 21. Аз обаче все още изпитвам голяма страст", сподели Бекъм.

"Трябва да се огледаме за нови играчи, млади играчи. Надявам се, че когато Дейвид се възстанови от контузията, ще изиграе един приятелски мач на "Уембли", с който да каже "сбогом". Имаме нужда от играчи с бъдеще. Смятам, че Дейвид знае, че няма бъдеще с националния отбор", каза Капело.

"Ако Дейвид вече е изиграл последния си мач за Англия, ще ни липсва. Той е чудесен човек както на терена, така и извън него. Той обожава да играе за Англия", коментира капитанът на "трите лъва" - Стивън Джерард.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!