Байер (Леверкузен) записа втора загуба от Осасуна, този път с 0:1 и безславно отпадна на 1/4 финала в турнира за Купата на УЕФА. Първата среща в Германия завърши 3:0 за испанците, които още тогава на практика си осигуриха продължаването на 1/2 финал. Въпреки това те и днес играха по-нахъсано и търсеха победата. Тя дойде закономерно в 62-ата минута, когато след лоша намеса на вратаря на "аспирините" Адлер топката се озова у Хуанулу и той я прати в мрежата за 1:0.

 Въпреки че и двамата треньори обещаха красив и нападателен футбол преди началото на срещата, метеорологичните условия не бяха най-подходящи за това. Над Памплона се изви ми""/нибуря, която не бе най-подходящото време за футбол.

 Въпреки че губеха катастрофално в резултата германците бяха заложили на котраатаката в този двубой. Явно те разчитаха да се случи нещо подобно на първата среща, когато испанците отбелязаха и трите си попадения по този начин. Домакините обаче не се притесниха от това и редяха атака след атака към вратата на Адлер. Трябва да отбележим, че "Аспирините" играха много по-добре от първия мач, като най-деен в отбора бе ветерана Бернд Шнайдер, който се отличи с няколко добри пробива.

 Гостите обаче не изглеждаха като отбор, който е решил да търси обрат. Целта им бе по-скоро протоколно да изиграят срещата и по-възможност да запишат добър резултат. Те обаче не успяха да направят дори и това, тъй като Хуанулу успя да намери пролука в тяхната отбрана и да отбележи за 1:0. Осасуна можеше да победи и с повече, но добрите намеси на Адлер спасиха отбора от нов разгром.

Купа на УЕФА, 1/4 финал реванш:;

Осасуна - Байер (Леверкузен) 1:0 (4:0 общ)
1:0
Хуанулу (62)