Американският разпределител Лой Бол ще изведе утре съотборниците си за победа на всяка цена срещу Българите след две поредни загуби в турнира за Световната купа в Япония.
 
„За нас положението е да победим или губим шансове за класиране, така че двубоят е пределно важен. От друга страна България стартира чудесно и ще иска да продължи в същия дух, за да може също да се класира. Определено мисля, че срещата ще е много тежка, дано да е така и за двата тима. Българите играят добре и са добър отбор, а ние се представихме зле в последните си два мача, така че дано да спрем с това и да направим сблъсъка интересен за съперника", каза Лой Бол пред "Дарик" радио.

"Отдавна не съм играл срещу България с националния тим на САЩ. Играл съм срещу Пламен, срещу Матей и срещу Николов, и очевидно българският тим има много добри волейболисти. Освен това смятам, че треньорът - Стоев, срещу който играх на Олимпиадата през 1996-та година е свършил чудесна работа с отбора. Мисля, че България е отбор на настоящето и бъдещето. Момчетата играя много добре в последните година- две и очаквам да са труден съперник за побеждаване, не само утре, но и в бъдеще", допълни разпределителят-магьосник.

""

„Смятам Пламен Константинов за приятел, от доста години го познавам. Той игра за Ираклис в Гърция, както и аз, а миналата година игра в Русия, както и аз. Наистина го познавам от много време и го смятам не само за добър волейболист, а и за много добър човек и приятел. С останалите не съм чак толкова близък, че да ги нарека приятели, но си говоря с тях и съм ги гледал как играят много пъти, така че ги определям като много добри момчета", завърши Лой Бол.

gong.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от победата на България над Пуерто Рико с 3:1 може да видите ТУК!!  

ФОТОГАЛЕРИЯ от победата на България над Египет с 3:1 може да видите ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ от победата на България над Испания с 3:1 може да видите ТУК!!!

 


Още по темата

3 от 3 за България, жертвата бе Пуерто Рико
Волейболистите ни като в Big Brother в Мацумото
Ударихме и шампиона на Африка
България срази еврошампиона Испания с 3:1 на старта на Световната купа
"Самураите" на Мартин Стоев влизат в битката за превземането на света
Бернардо Резенде: България играе стабилно на Световната купа
Треньорът на САЩ: Срещу България ще играем силно
Марсело Мендес: България, Бразилия и САЩ са световни сили във волейбола
Треньорът на Египет: Пуерто Рико, България и Бразилия бяха много по-силни от нас
Треньорът на Пуерто Рико: Срещу България бе най-трудния ни мач
Волейнационалите ни живеят в ”кутийки” в Япония