Започнаха кастингите за новия сезон на "България търси талант". Желаещите да участват могат да се явят в София, Пловдив, Варна и Бургас. Стартът е днес в София.

Желаещите да покажат своя уникален талант все още могат да се запишат за кастинг на talant.btv.bg/casting или да отидат в най-близкия до тях град и да го демонстрират пред екипа на предаването.

Главният редактор на "България търси талант" Илия Бакърджиев обясни, че предаването дава възможност на участниците да станат част от световен формат. Това е единственото шоу, в което само с три излизания на сцената, а може и с две, може да спечелиш 50 000 лв.

Той също така посочи, че международни продуценти следят формата, така че предаването може да е трамплин към световните сцени.

Първите кандидати за участие започнаха да пристигат. Те протичат при строго спазване на всички противоепидемични мерки. Организиран е стриктен график, по който тече прослушването, така че да няма струпване на повече хора на едно място.

Сред първите кандидати, дошли на кастинг, бяха саксофонистът Личо и малкият комик Георги.

Кастингите в София се провеждат в хотел "Хемус". Ще има още две дати - 18 и 19 септември. Желаещите да участват могат да се запишат за кастинг и във Варна на 11 септември в хотел "Аква", в Бургас на 12 септември в хотел "Аква" и в Пловдив на 17 септември в Дом на културата "Борис Христов".

Aко и вие имате талант и искате да го покажете пред цяла България, не губете време. В кастингите могат да вземат участие и таланти, които не са успели да се запишат във формата на сайта на предаването.

На сайта LadyZone.bg може да намерите любопитни истории за предишните участници в "България търси талант: