Актрисата Яна Маринова говори за новия си филм "Игра на доверие", който определя като "мотивационна драма за домашното насилие".

В него си партнира с Луиза Григорова-Макариев, Владимир Зомбори и дъщерята на Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева - София. Режисьор е Мартин Макариев. Филмът е заснет само за 18 дни.

"Това е независимо кино, то не е финансирано от държавата, което означава, че в него не са вложени пари от данъци. Правим го екип от хора, които сме запалени от самата идея и сме готови да влагаме собствени средства, за да я видим на екран."

"Всички хора, които са работили с деца, ще ви кажат, че са били страхотни, но София наистина изигра една много сложна роля, защото във филма става дума и за насилие над деца. Ние я хвърлихме в най-дълбоките води от самото начало", казва Маринова за дебюта на дъщерята на Иван Ласкин.

Майка ѝ Александра публикува снимка от последния снимачен ден и написа: "Някъде , там , горе баща ти те гледа и се гордее със своята принцеса !!! Браво София Ласкин !!! Браво"

Екипът на филма обаче все още не мисли за премиера. Защо - чуйте във видеото по-горе.