От днес зрителите на bTV ще могат да си припомнят хитовия сериал „Скъпи наследници“, който ще се завърти в ефира на телевизията с нов час – 21 часа. В "Тази сутрин" актьорите Даяна Ханджиева и Димитър Баненкин коментираха сериала, както и неочакваната смърт на младата актриса Лорина Камбурова.

Те споделиха, че при първото излъчване на сериала не са били доволни от началния час – 18 часа, защото много хора са искали да го гледат, но не са имали възможност. Сега обаче епизодите са предвидени за праймтайма и много повече хора ще могат да ги гледат.

Според Димитър Баненкин „Скъпи наследници“ не е просто сериал, а семейна сага със зашеметяващите 170 епизода. Историята, която е забавна, но и драматична, ще се стори позната на доста българи, защото темите са актуални.

Целият екип на сериала е успял да запази контактите си, поддържат онлайн връзка и често се виждат, но една от актрисите никога вече няма да е сред тях. Лорина Камбурова почина в Москва миналата седмица, само на 30 години. Нейните колеги все още не могат да приемат, че вече няма да я срещнат.

В „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева и Димитър Баненкин играят сестрата и бащата на Ана, в чиято роля е Лорина.

Те са прекарали доста време с нея и споделиха, че тя винаги е била усмихната и позитивна въпреки трудностите, с които с е сблъскала в живота си.

Още за Лорина Камбурова може да прочетете на сайта LadyZone.bg: