Дали Леонардо ди Каприо ще вземе най-сетне Оскар - още не се знае, но вече е ясно менюто за празничната вечеря след церемонията.
Мастър-шефът на Холивуд Волфганг Пук приготвя менюто за партито вече 22 години. Познава вкусовете на всички звезди в Холивуд, тъй като те идват в неговия ресторант не само след раздаването на златните статуетки.
За тазгодишното парти шеф Волфганг е приготвил салати от различни видове раци с перлен ориз, пиле с черни трюфели и сирене. За такова меню са подбрани френско шампанско и вина.
Мастър-шефът не крие надеждата си на масата на Лео най-после да има една статуетка. „Надявама се тази година Лео ди Каприо най-сетне да получи наградата за най-добър актьор, а също така и Слай Сталоун да вземе още един Оскар, защото той е свършил много работа тук, в Холивуд”, каза Пук.
На партито след церемонията се очакват 1500 гости.