В началото на 2021 г. звездите от световния шоубизнес правят равносметка за отминалата година. Георги Тошев събра мненията на прочути артисти и музиканти, които COVID-19 не спря да творят.

Снимка: btvnovinite.bg

„Да се самоизолираме е най-правилното нещо, което можем да направим, за да помогнем и оценявам всеки, който го прави. Знам, че изглежда много трудно и влияе върху емоциите ни, но искам да благодаря на всички, които го правят, защото наистина има значение. Губим толкова много животи на хора, които са отдали техния живот, за да изучават начини, по които да спасят нашия“, смята Шарън Стоун.

В годината на пандемия и страх една млада българска актриса успя да направи забележителен пробив в Холивуд. Мария Бакалова вече получи наградата на нюйоркската критика за ролята си във филма "Борат 2". Предричат ѝ още награди, дори „Оскар“ за поддържаща женска роля. Втората вълна от COVID-19 остави Мария в Лос Анджелис.

Снимка: btvnovinite.bg

„Това, което виждам тук е, че всички хора са изключително отговорни за вируса. Вчера имах коледна вечеря с шестима човека, като всички бяха тествани три пъти в продължение на 10 дни, защото вечерята беше предварително уговорена. Никой не излиза, никой не си напуска местата“, разказва Мария.

И ако в киното големите стрийминг платформи процъфтяват за сметка на киносалоните, то в музикалния бизнес нещата изглеждат без изход.

Снимка: btvnovinite.bg

Защо АББА не се върнаха на сцената като холограми и как "Борат 2" превърна българката Мария Бакалова в холивудска сензация, гледайте тази вечер в bTV Репортерите филма на Георги Тошев "НеспокойниТЕ" след централната емисия на bTV Новините.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!