Датата 20 януари беше посветена на едно име, за което се говореше в целия свят – Джо Байдън, новият обитател на Белия дом. В края на деня обаче друг човек успя да засенчи американския президент и да спечели сърцата на американците – внукът му Бо Байдън.

Снимка: Getty Images

Бо беше гост на дядо си в Белия дом, където Джо и съпругата му Джил гледаха специалното предаване, посветено на смяната на властта. Водещ на програмата беше актьорът Том Ханкс и освен него се включиха много знаменитости.

Снимка: Getty Images

Един от най-запомнящите се моменти беше песента на Деми Ловато, в която участваха много работещи в сферата на здравеопазването. Тогава камерите показаха президентското семейство и самия Джо Байдън, който се поклаща в такт с музиката, докато държи малкия Бо. Този момент веднага се превърна в един от най-обсъжданите и будещи умиление:

Бо е дете на сина на Джо Байдън Робърт. Той се роди през март 2020 г. и е кръстен на покойния син на настоящия президент на САЩ.

Още любопитни подробности за звездите, които почетоха първия ден от президентството на Джо Байдън може да прочетете на сайта LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!