Мъж от Хюстън, изчезнал като тийнейджър преди повече от осем години, е намерен да спи пред местна църква. Рудолф Фариас бил в неизвестност от 6 март 2015 г. и е включен в специална брошура с издирвани лица. На 29 юни в полицейското управление в Хюстън било получено обаждане за мъжа.

Не е ясно къде е бил Фариас през годините и официалните лица не предлагат повече подробности за миналото му местонахождение и какво е довело до обаждането, което го е събрало със семейството му, разказа Си Ен Ен.

„Фариас получава грижите, от които се нуждае, за да преодолее травмата си. Той е намерен от добър самарянин, който се е обадил на 911“, коментира неговата майка Джани Сантана в изявление на семейството.

По думите ѝ към момента той не може да общува със семейството си. Във Фариас бил открит предмет, по който било възможно да идентифицират член на семейството му. Така майка му се оказала на мястото, на което той се намирал.

Центърът за изчезналите в Тексас не коментира обстоятелствата, при които е намерен мъжът.

Рудолф Фариас изчезва, докато разхожда двете си кучета в северозападен Хюстън. Тогава е на 17 години. Оттогава досега е нямало следи за местонахождението му.

Разследващите са насрочили интервю с Фариас за сряда. Случаят продължава да се разследва.