Дъщерите на 43-ия президент на САЩ Джордж Буш посъветваха дъщерите на Барак и Мишел Обама Малия и Саша да не губят връзката със Сикрит сървис, след като семейството им напусне Белия дом, съобщават Франс прес и ТАСС.

Барбара Буш и Джена Буш Хагър напомниха, че преди осем години са приветствали дъщерите на Обама на прага на Белия дом. "Сега и на вас ви предстои да постъпите в клуба на децата на бившите държавни глави, се казва в писмото. Вие не сте се стремили към това, а и няма ръководство за това как трябва да постъпите!", пишат Барбара, която е ръководител на корпорацията "Глоубъл хелт" и Джена, която е кореспондент на телевизионното предаване "Тудей".

Снимка: EPA

Те посъветваха двете тъмнокожи девойки "никога да не забравят забележителните хора, работещи в Белия дом", в това число цветарката Нанси и агентите на Сикрет сървис. "Ние продължаваме да поддържаме връзки с агентите на Сикрет сървис. Те станаха свидетели на това как порастваме. Знаем, че на вас не ви е било много лесно, и вие, както и ние, сме били тийнейджърки, за които неотстъпно са се грижели тези хора. Но именно те са рискували живота си заради вас!"

Снимка: EPA

Сестрите Буш съветват сестрите Обама да изпитат удоволствие от ученето, да опознаят себе си и да не се боят да допускат грешки. Да се обграждат с верни приятели, които да ги обичат и защитават до последно. "Тези, които ви осъждат и не ви харесват, техният глас не трябва да има значение за вас. Важно е само онова, което ви подскаже сърцето!"