Намериха три мъртви деца в къща в Бристол. Полицията ги открила, след като се отзовала на обаждане за социална помощ в неделя.

Децата са 10-месечно момченце, 3-годишно момиченце и 7-годино момче. От полицията заявиха, че това е „ужасна и много обезпокоителна трагедия“, пише Би Би Си.

42-годишна жена е била арестувана по подозрение в убийство. Тя се намира в болница.

По-късно тази седмица ще бъдат извършени съдебномедицински експертизи за установяване на причините за смъртта, съобщиха от полицията на Ейвън и Съмърсет.

Все още не е извършена официална идентификация на жертвите, но близките им са информирани и получават подкрепа от специалисти, съобщават от полицията.

В изявление от там призовават обществеността да предостави информация за това "изключително чувствително, сложно и задълбочено разследване".

"Смъртта на толкова малки деца е голям шок за цялата общност и този инцидент има дълбоко въздействие върху всички нас в полицията“, съобщават от там.

Полицията посочва още, че се смята, че смъртта на децата е изолиран инцидент. През следващите дни в района ще има полицейско присъствие за спокойствие на жителите.

Съседка разказа, че познава семейството от повече от шест години. Определя ги като мили и винаги усмихнати хора и заяви, че е в шок от случилото се.

"Цялата суданска общност в Бристол и в Обединеното кралство също е шокирана. Това е нещо, за което никога не съм чувала - невероятно е. Искаме отговори. Искаме да знаем какво се е случило с тези деца“, казва жената.