Актрисата Миа Фароу написа дълъг пост в "Туитър" относно смъртта на децата й Там, Ларк и Тадеус, за да опровергае грозните слухове, които наскоро се появиха в интернет.

„Майка съм на 14 деца и за мен семейството е всичко. Избрала съм си професия, която ме прави публична личност, но моите деца предпочитат да запазят личното си пространство“, пише 76-годишната актриса.

Тя обяснява, че е много внимателна относно публикациите си в социалните мрежи и уважава личния свят на децата си, но този път слуховете, базирани на лъжи, са я принудили да говори за смъртта на трите си осиновени деца.

„Дъщеря ми Там си отиде на 17 след предозиране с лекарства, които й бяха изписали за ужасяващата мигрена. Освен това тя имаше и сърдечно заболяване“, споделя актрисата.

Миа Фароу с Уди Алън и сина им Сачъл през 1981 г.
Снимка: Getty Images

„Ларк ни напусна през 2008 г. Тя беше изключителна жена, прекрасна дъщеря и грижовна майка за своите деца. Почина на 35, вследствие на СПИН, с който се бе заразила от предишен свой партньор. Въпреки болестта тя водеше пълноценен живот. Почина в болницата точно на Коледа, в ръцете на своя приятел“, изповядва се Миа Фароу.

Цялата история можете да прочетете в LadyZone.bg