Разплита се мистерията около смъртта на 24-годишната руска „Инстаграм” звезда – Екатерина, чието тяло беше открито безжизнено в куфар.

Следственият комитет на Русия разпространи видео с признание на мъж, който твърди, че е наръгал младата жена, защото „многократно го оскърбявала, накърнявала сексуалното му достойнство и принизявала финансовите му възможности”.

Мъжът от видеото твърди, че е нанесъл поне 5 удара с нож на Екатерина, но се разкайвал и бил готов да съдейства на следствието. Разказва, че убийството е станало на 26 юли.

По данни на следствения комитет заподозреният е роден през 1986 година и има съдебно минало, пише Lenta.ru. Името му е Максим Гареев, по професия е IT специалист.

Междувременно в публичното пространство се появиха подробности за това как 24-годишната студентка по медицина и участничка в конкурса Miss Maxim 2018 си е позволявала разкошен живот в най-луксозните хотели на Европа. Според коментарите под снимките на Семочкина (в някои медии беше съобщено, че фамилията ѝ е Карагланова) е имала богат партньор – мъж на 52 години, който се занимава с бизнес, пише Vesti.ru

Именно с него моделката е планирала да посрещне 25-ия си рожден ден – на 30 юли, в Холандия.