В луксозния токийски квартал Шибуя отвори врати мини-хотел, в който леглата автоматично се изправят, за да събудят и прогонят посетителите, пише в. "Дейли мейл".

Името на гостилницата е "Милениълс". Тя е оборудвана със смарт кревати с широчина 120 сантиметра, като върху тях са поставени удобни 25-сантиметрови матраци.

Според управата на "Милениълс", те давали такъв комфорт, какъвто е характерен за 5-звезден хотел. Но стане ли време за ставане, креватите, които през нощта могат да се настроят под различен ъгъл, се изправят във вертикално положение. Лампите се включват и клиентите в "хотела-пашкул" буквално биват изритани от постелята.

Но преди заспиване гостилницата е по-милостива към клиентите. На голяма плазма те могат да гледат релаксиращи клипчета или да разглеждат снимки от смартфоните си. Под кревата в малките като килийки стаи с няколко легла има достатъчно място за поместване на един куфар. Нощувката струва 30 британски лири, като в цената е включена и закуската.

Безплатно кафе се предлага 24 часа в денонощието. А най-голямата придобивка е безплатната бира, която посетителите могат да си точат между 17:30 и 18:30 часа.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!