През март жена, известна само като Ефи, отправи много сериозни обвинения в изнасилване към актьора Арми Хамър, звезда от филмите „Призови ме с твоето име“ и „Мъжът от U.N.C.L.E.“. Тази седмица стана ясно, че истинското име на Ефи е Ефросина Ангелова и е българка. Това беше разкрито от потребител на сайта Tmblr.com.

Снимка: Instagram

 Ефи сподели ужаса от преживяното в емоционално видео, в което разказа как е била нападната от актьора.

„На 24 април 2017 г. Арми Хамър ме изнасилваше в продължение на 4 часа“, разказа тя през сълзи. „Той удряше главата ми в стената, оставяйки следи по лицето ми.“

Ефи споделя в Инстаграм профила си историите на други жени, преминали през подобна на нейната травма. Първоначално приехме тази, споделена в профила й история, за нейна, за което поднасяме извинение.
Снимка: Instagram

След като самоличността на Ефросина стана известна, тя забрани вграждането на постове от Инстаграм. Младата жена продължава да разказва за случилото се в сторита, в които споделя как се е почувствала, след като е станала жертва на насилие и как се е освободила от случилото се.

Снимка: Instagram

Ефросина Ангелова не е първата жена, която обвинява в подобно нещо актьора. Още през януари няколко жени разкриха, че са имали сексуални отношения с него и той е споделял притеснителни фантазии за насилие и дори канибализъм.

Повече за този случай може да прочетете на сайта LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!