Днес започват снимките на най-новия забавен семеен сериал "Татковци", който bTV ще излъчи тази есен. За какво се разказва в него и какво да очакват зрителите от новия сериал на bTV? Кои актьори ще видим в ролите на четиримата бащи? Вижте какво сподели главният режисьор и креативен продуцент Павел Г. Веснаков от снимачната площадка на продукцията.

"Сериалът е изключително вълнуващ. Става дума за четирима татковци, четирима млади бащи. През тяхната гледна точка ще разгледаме всички позагубени ценности, като ще бъдат представени по много забавен и достъпен начин за аудиторията", каза Веснаков.

"Покрай хумора и всички забавни случки и истории, в които попадат героите, ние говорим за изключително важни и сериозни неща - като отношенията между родители и деца, отношенията между различните поколения, проблемите в обществото, които семейната среда може да създаде и разреши", допълва той.

"По много отговорен начин се отнасяме към тези теми, като хуморът никога не остава на заден план. Представили сме голяма палитра от емоции, ситуации, сцени и вълнения на героите, които зрителите ще могат да видят", заяви Веснаков.

"Четиримата главни актьори са Филип Буков, Павел Иванов, Стоян Дойчев и Христо Пъдев", разкрива той.

"Сериалът ще стартира наесен. Това, което е ценно в него, е, че той е насочен към всички членове на едно семейство, към всички поколения; както към мъжката, така и към женската аудитория; както към възрастните, така и към децата", споделя Веснаков.

Вижте какво още каза Павел Г. Веснаков във видеото горе.