Тази вечер от 21 часа зрителите на bTV ще могат да гледат първия епизод на новия български сериал „Белези“.

Часове преди да се потопим в конфликтите, тайните и неочакваните обрати на сериала, актрисите Анастасия Лютова и Вера Йорданова, които изпълняват главните роли, разказаха повече за него в предаването „Тази сутрин“.

Те не разкриха много подробности за сюжета на сериала, но споделиха, че той засяга актуални и вечни теми като успеха, бедността, морала и истината.

Снимка: bTV Media Group

В сериала двете актриси играят жени, които са били приятелки като деца, но им се е случило нещо, което ги е разделило и ги е настроило една срещу друга, а сега животът ги сблъсква отново.

Снимка: bTV Media Group

Героинята на Веря Йорданова, която също се казва Вера, е успяла да победи бедността и да стане много богата, но с цената на много жертви. За разлика от нея Надежда, чиято роля се изпълнява от Анастасия Лютова, е забременяла и е останала там, откъдето двете са тръгнали.

Снимка: bTV Media Group

Двете актриси коментираха и една от най-важните теми днес – ваксинацията срещу COVID-19. Анастасия Лютова сподели, че вече се е ваксинирала и насърчава всички хора да го направят, защото много опасни болести са били победени по този начин.

От своя страна Вера Йорданова призна, че малко се притеснява, но въпреки това ще го направи, тъй като има деца и мисли за тях.

Какво още казаха двете актриси от сериала „Белези“, който стартира тази вечер, може да чуете във видеото на сайта LadyZone.bg: