Голяма част от хората у нас, а и по света ще посрещнат новата 2020 г. навън.
Друга част пък ще предпочетат да си останат вкъщи, но ще се сблъскат с предизвикателството да решат какви ястия да си сготвят.
Именно затова победителката от предаването „Мастършеф” Севда Димитрова даде няколко полезни съвета как да направим празничната маса по-нестандартна.
В ефира на bTV готвачката предложи рецепта, тясно свързана с храненето на българите – свински врат под формата на стек.
Освен това шеф Димитрова замени традиционната пълнена пуйка със сюприйм от токачка със сушени плодове.
А цикория, готвена и глазирана със шафранова редукция ще впечатли всеки гост.
Вижте още от полезните новогодишни предложения на победителката от предаването във видеото!