Голяма част от хората у нас, а и по света ще посрещнат новата 2020 г. навън.

Друга част пък ще предпочетат да си останат вкъщи, но ще се сблъскат с предизвикателството да решат какви ястия да си сготвят.

Снимка: btvnovinite.bg

Именно затова победителката от предаването „Мастършеф” Севда Димитрова даде няколко полезни съвета как да направим празничната маса по-нестандартна.

В ефира на bTV готвачката предложи рецепта, тясно свързана с храненето на българите – свински врат под формата на стек.

Снимка: btvnovinite.bg

Освен това шеф Димитрова замени традиционната пълнена пуйка със сюприйм от токачка със сушени плодове.

Снимка: btvnovinite.bg

А цикория, готвена и глазирана със шафранова редукция ще впечатли всеки гост.

Вижте още от полезните новогодишни предложения на победителката от предаването във видеото!

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement