Официалният сингъл към новия филм на Ники Илиев „Завръщане“ носи същото име и е в изпълнение на Орлин Павлов и Михаела Филева, които за първи път записват дует заедно.

Музиката и текстът на песента са на Владимир Ампов – Графа, а аранжиментът е дело на Графа и Борислав Бояджиев - Борче. Режисьор на видеоклипа е Николай Драганов, а оператор Борил Петров.

В студиото на „Тази сутрин” певицата сподели, че целият екип много се вълнуват. Михаела Филева заяви, че за нея е сбъдната детска мечта да има обща песен с Орлин Павлов.

„На 12 г. бях влюбена в Орлин Павлов. Казах му го още при първото ни запознанство. За мен е чест, че имаме обща песен”, допълни певицата и каза, че преди по-малко от месец е получила покана да участва в проекта.

„Завръщане“ е реверанс към музиката от деветдесетте, когато се развива и част от действието във филма. Финалният мастеринг на песента е направен в САЩ.

Във видеото на песента са включени и кадри от филма, които зрителите ще видят за първи път. А  друга част от кадрите са заснети специално за парчето в една от най-романтичните и красиви части на Пловдив – Капана, както и по време на първия плаващ концерт в България, който самият Орлин Павлов организира в края на миналия месец на Гребната база в града.

Премиерата на филма „Завръщане” е на 18 октомври.