"В "Николаос+" ще изненадваме хората, които не очакват. Така и нашите зрители ще станат част от шоуто." - заяви Николаос Цитиридис в "Тази сутрин". 

Новата поредицата на "Шоуто на Николаос Цитиридис" представя чаровния водещ в неочаквани роли и в най-различни, комични ситуации извън студиото. 

"Често имаме някакви идеи и се чудим къде да ги сложим. В "Николаос+" имаме цялото време да правим каквото си искаме – да разпознаваме лица, да готвим с мастършефове, да доставяме дюнери... и т.н."

„Нали знаете как на село бабите питат „Ти чие дете си?“. Ние правим същото в поредицата с децата на известните".

Според него децата са по-интересни от известните си родители, защото са искрени. "Известните личности се грижат за техния имидж, докато децата нямат този багаж в главата си и затова са много по-интересни. Също така чрез децата им опознаваме известните много по-добре."

Водещият на шоуто призна, че колкото повече пораства, толкова повече прилича на майка си.  

Николаос Цитиридис зае второ място в анкетата на читателите на Ladyzone.bg за най-сексапилен мъж без коса. Водещият бе изпреварен по брой гласове от актьора Захари Бахаров

„Пак се ядосвам, но ще поема мандата. Захари е човек вече обвързан и с дете. Такава титла не му е нужна. Аз като подрастващ, артист и гологлав имам повече нужда от тази подкрепа.“ - коментира той.

"Но няма да се откажа. Ще си махна още повече от косата, ако е нужно" - добави комедиантът. 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!