Вече са ясни десетте финалисти в конкурса "Мениджър на годината". В надпреварата за най-добър бизнес лидер тази година участваха 42-ма кандидати. И тази година bTV Media Groupе партньор на събитието.

За 13-а поредна година най-престижният конкурс за мениджъри в България отличава лидерите, които създават и утвърждават добрите управленски практики.

Сред 10-те финалисти са мениджъри в сферата на технологиите и търговията на дребно.

„Мотивацията им е да покажат наистина методите, които внедряват в компаниите. Методите на успехите, които постигат и допринасят както за личната, така и репутацията на компанията“, обясни Деница Димитрова, управител на сп. „Мениджър“.

Основен акцент и в тазгодишното издание са моралните критерии, а според миналогодишния победител Светла Несторова конкурсът не само открива най-добрите мениджъри.

„Конкурсът представлява една въртележка от емоции, която те изненадва на различен етап. Пожелавам им да научат нещо за себе си, за начина, па който реагират в различни ситуации. Какво и как да се справят в такива ситуации“, каза Светлана. 

Вместо традиционната церемония за определяне на победител, тази година ще има документален филм, посветен на 10-те финалисти.

А кои са те - разберете ТУК.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!