Три неща са най-важни за красивата Дана Русева – футболен клуб „Левски“, семейството и участието ѝ в предаването „Фермата“.

Най-младата участничка обаче трябваше да напусне телевизионния формат тази седмица след изтощителен сблъсък с Ваня Илиева.

Именно физическото напрежение е спънало Дана по пътя ѝ към успеха според самата нея. Предизвикателствата се струпаха едно след друго и младата жена не успя да издържи на натоварването, което ѝ коства победата в три от петте предизвикателства в последния дуел.

Снимка: Getty Images

Въпреки всичко Дана Русева ще остане с добри спомени от участието си в предаването. Хобито ѝ е да обикаля страната и да научава повече за културата и традициите в различни краища на България, а този сезон на „Фермата“ е изключително свързан именно с традициите.

Тя е доволна от представянето си, макар да смята, че емоционалността ѝ понякога ѝ е пречела, както и е помагала. Радва се, че повечето участници ще ѝ останат приятели. Без проблем посочва кои са фаворитите ѝ в предаването – чичо Митко и Мария.

Тази сутрин зрителите на bTV имаха възможност да посетят дома на Дана Русева в Сливен и може да видите цялото интервю с нея в сайта LadyZone.bg: