След новината за премиерата на спомените на принц Хари, които ще се появят на пазара от началото на следващата година, вече е ясно, че на 8 декември световна стрийминг платформа ще пусне и документален сериал за тях. Какво ще разказва поредицата и как ще се отрази на кралското семейство?

Много се спекулира какво ще могат да видят зрителите, които на 8 декември ще застанат пред екраните за да видят резултата от многомилионната сделка между „Нетфликс“ и семейство Съсекс, сключена през 2020 г.

Според различни източници проектът не съдържа скандална информация за кралица Елизабет II, но съдържа някои тежки подробности за крал Чарлз III, кралицата консорт Камила, както и принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Филмът е режисиран от номинираната за "Оскар" Лиз Гарбъс. Проектът претърпя редица промени и опасения за забавянето му, а според много хора двойката е била подложена на натиск, за да се откаже от филма.

По време на тържествата по повод платинения юбилей на кралицата упорито се говореше, че двойката е била изолирана заради съмнения, че използва тайни микрофони и камери, за да запише материал за филма си. Според други спекулации съдържанието нееднократно е било променяно, за да се стигне до последния вариант.