След като отпадна от "Фермата", един от най-колоритните участници Цоньо Трифонов продължава живота си на село, сред любимите си цветя, семейството и рецептите за ястия, които сам измисля. 

"Тук се чувствам в рая. "Фермата" също е урок. Убеден съм, че човек има съдба и нищо не може да го промени." - споделя той в "Тази сутрин".

Цоньо е доволен от представянето си и ако може да върне времето назад, отново би участвал. Откакто се е върнал, живее на село и се чувства свободен и близо до живота, което за него са огънят, градинката и цветята. 

"Като станах фермер, се опитах да оправя дисциплината, но не можа да се получи. Някои грешки бих поправи и ще бъда перфектният фермер. Доволен съм, че ще остана с хубави спомени за цял живот." - разказва повече за участието си той.

В дома му през цялото време са го гледали майка му и дъщеря му.

"Първото нещо, което му казах като излезе, е че го обичам. Той ми е първородният син. Толкоз." - казва майка му, Тинка Трифонова. 

Дъщеря му се радва, че се е прибрал и не я натъжава фактът, че баща й не е сред финалистите.

"Стискахме му палци през цялото време, но се радваме, че си дойде. Той се справи много добре." - коментира тя участието на баща си във формата.