Елена, Керана и Йоана са трите момичета, които бяха на крачка от спечелването на "Гласът на България". Представянето им на финала в неделя беше повече от забележително.

Въпреки че не са спечелили титлата в седмия сезон на най-успешното музикално шоу и трите казват, че участието във формата им е помогнало много и е незабравимо преживяване.

„Много близки си станахме, аз ги чувствам като по-големи сестри“, разкри Йоана.

„Събудих се и избухнах в сълзи, защото съм се престрашила да направя тази крачка. Много пъти съм си го представяла, но не съм допускала, че наистина ще го направя. Излизам от предаването надскочила себе си“, сподели Елена Сиракова в „Тази сутрин“.

Снимка: btvnovinite.bg

„Радвам се, че всичко свърши. По принцип това е моята професия, това е, което правя, но аз не съм свикнала да седя на сцената толкова кратко. За мен беше много голямо предизвикателство да извадиш всичко от себе си за 2 минути. Защото, когато съм на концерт, ние сме на сцената по час. Трябва да призная, че не ми беше достатъчно, но притеснението беше изключително много“, разкри Керана.

„Конкурсната форма никога не е била моето нещо, защото когато биваш сравняван, ти правиш компромис с изкуството“, казва певицата, която признава, че в шоуто е открила, че все още е подвластна на притеснението и вълнението.

„За мен всичко това беше нещо нова. Израснах емоционално и духовно“, казва пък Йоана.

Какво още споделиха трите финалистки за шоуто и бъдещите си планове, гледайте във видеото.