В София се състоя предпремиерата на най-новия български филм "Завръщане". В лентата участват някои от най-популярните български актьори.

За няколко часа звезди и зрители се обединиха в любовта си към българското кино.

Филмът предизвиква смях и сълзи и ни кара да погледнем назад - към старите приятелства.

Снимка: btvnovinite.bg

„Да се завърнат към себе си, да се замислят за близките си хора и детските си мечти и нещата от миналото”, посочи продуцентът на филма Ники Илиев. 

Според актрисата Искра Донова това е много забавен филм, разказва великолепна история за няколко човека. „Направен от хора, които се забавляват за други, които да се забавляват”, отбеляза тя.

В продукцията участват много познати лица на съвременното ни кино. Тя разказва за дружбата между четирима мъже, които се срещат години след завършване на училище.

Тогава трима от тях са изправени пред избора как да помогнат на изпадналия в беда свой приятел. Решението е спонтанно и в името на доброто старо време. Така единият запазва дома си, а останалите - спомените от детството.

Снимка: btvnovinite.bg

Другият продуцент - Башар Рахал, уточнява, че във филма има 275 локации, над 470 000 кадъра, над 250 - само на Диляна Попова.

Снимка: btvnovinite.bg

„Това е най-емоционалният филм на Ники Илиев, най-добре подреденият, носи наслада през хумор, но и важни неща в живота  - семейство, приятели и ценностите, които ни държат заедно”, отбеляза и актьорът Сашо Кадиев.

Филмът тръгва по кината у нас на 18 октомври.