45-годишен мъж от Русе се бори с коварно заболяване – тумор на мозъка. От две години Георги се лекува в болница в Турция, а средствата са непосилни за семейството му.

Георги е баща на две момиченца, които всеки ден го чакат да се прибере.

„На мен ми е тъжно, защото аз имам много хубави спомени с него, обаче сестричката ми – половината ѝ живот мина докато татко е далеч, искам и тя да има хубави спомени с него“, казва дъщеря му Ива.

Неотлъчно до Георги в болницата е неговата майка.

„Казаха, че заболяването е стопирано за момента, всички лезии са намалели. Няма нови и трябва само да започнем тези реабилитационни терапии, за да може той да започне да върви и да се храни самостоятелно“, казва Цеца Колеолова.

В болницата Георги среща Цветан, за който ви разказахме преди месец. За съжаление той изгуби битката за живот. Тогава семейството му решава да дари парите от кампанията за Цветан на Георги.

„Тръгвайки си от клиниката, майката и сестрата на Цецо дойдоха при Георги. Майката влезе и каза „искам да разговарям с Георги“. Какво са си говорили не знам. Но тя ми каза „Той ми обеща, че ще се бори". Тук всички - и болни, и здрави - сме като едно голямо неразделно семейство. Кои с каквото може помага на другия“, казва майката на Георги.

200 000 евро са необходими на Георги, за да продължи лечението си.

„Започна борбата месец за месец да успяваме да събираме парите. От фирми, от познати, от приятели, чрез призиви в социалните мрежи. Аз няма избор. Това е моят човек и това е таткото на моите момичета. Той трябва да се върне при нас. Да бъдем отново семейството, което сме били и да си върнем живота, който сме имали“, казва съпругата на Георги – Корнелия.

Семейството вярва, че съвсем скоро те ще бъдат отново заедно у дома. 

Ако искате и вие да помогнете на Георги, ето данните на дарителската сметка:

Пощенска банка
IBAN BG84BPBI79214040909702
Получател: Корнелия Любомирова Романова-Колеолова