Попфолк певицата Бони и дъщеря й Миа-Михаела издадоха нова песен, която е сбор от различни предишни изпълнения.

Бони има в колекцията си много музикални награди, участвала е в 2 топ сериала и има главна роля във филм. За новия си проект тя споделя в студиото на "Тази сутрин". 

"Събрахме по-познати и весели парчета, които могат да създадат настроение. И не мислим да спираме до тук. Имам много хитове, на които можем да дадем нов живот" - споделя Бони. 

Като "отговорно" определя дъщеря й Миа-Михаела това да пее в дует с майка си. В началото й е било трудно, но впоследствие успява да се отпусне. Издават, че подготвят и нейна самостоятелна песен. 

Макар Бони да не е получила подкрепа от нейните родители за музикалната си кариера, тя самата дава своята на дъщеря си. Признава, че е по-свободна в отношението си, но упражнява известен контрол върху това, което прави Миа-Михаела, като контролира например какво споделя в Инстаграма си. 

Конфликтите между майка и дъщеря са най-вече за това кога трябва да се свърши даден ангажимент. Бони е абсолютно дисциплинирана в това отношение, докато Миа-Михаела понякога отлагала. 

Самата тя е студентка и учи управление на бизнеса и предприемачество. В момента обучението им е както  онлайн, така и присъствено. 

Майка и дъщеря обичат да спортуват заедно, както и да ходят на СПА, кино и маникюр заедно. 

"Обичаме да разхождаме кучето. Скоро бяхме на състезание с коне" - споделя подробности от ежедневието им Бони.

Тя учи дъщеря си на много неща, но и се вслушва в нейните думи. Фолкпевицата я подкрепя за пеенето, но поставя на първо място образованието й.  

"Те са деца, които са много крехки и не добре ориентирани. Сега е времето, в което трябва да учи и да получава образование. Това е огромна ценност" - споделя певицата.

И двете ясно заявяват намерението си да гласуват на изборите. А Миа споделя, че иска да живее в България, която е справедлива, и в която се дава шанс за всички хора. 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!