Големият български актьор Стефан Данаилов днес щеше да навърши 78 години. Неговата племеница д-р Росица Обрешкова и актьорът Башар Рахал гостуваха в студиото на "Тази сутрин", за да споделят за своите емоционални мигове с Мастъра. 

"Той пося след себе си наистина толкова прекрасни деца. Много деца отгледа, много бащински се отнасяше с всички", каза Росица Обрешкова.

"Това, което научих от Стефан, е да гребеш живота с пълни шепи. Той се радваше на всичко, той се радваше на всеки празник. Обожаваше рождения си ден, обожаваше да получава подаръци. Обожаваше да прави коледни елхи - цял ден се прекарваше в това", допълва тя.

"Той знаеше как да се радва. Самият той казваше: Аз имам толкова хубав живот, че дори и да умра, какво от това?", спомня си Обрешкова.

"Днес мога да обявя, че Елеонора Иванова и Боян Фърцов са носителите на "Стипендията на Ламбо", каза тя.

"Това е Ламбо - позитивен, сладък човек, който даваше толкова много позитивна енергия към всички и начин на мислене да живеят с пълни шепи", каза Башар Рахал. Актьорът сподели и как Стефан Данаилов му е съобщил за смъртта на неговия баща, след което е дошъл и на погребението му. 

"Аз съм изкарал повече време с него, отколкото с моя собствен баща", каза Рахал за Стефан Данаилов.

"Той стоеше там и ти знаеш, че е там, когато имаш нужда от него", допълни актьорът.

"Мастъра казваше: Хубаво е, че сте талантливи и готини, но важното е да сте добри хора. Това му беше винаги завещанието към студентите", каза Обрешкова. 

"Чувстваш се сигурен около него - това беше най-хубавото. Предатели много - а той нямаше как да те предаде, защото обича всички. Той обичаше много хората", каза Рахал.

Вижте какво още споделиха двамата за Стефан Данаилов от видеото в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!