Лили Иванова продължава своето национално турне, което наскоро премина и през Монтана. Залата на драматичен театър "Драгомир Асенов" бе изцяло разпродадена.

Бас китаристът Веселин Веселинов-Еко сподели в "Тази събота" за честта да работи с легендата на българската поп музика.

„Да свиря с Лили Иванова лично за мен е връх в кариерата. Тя е най-голямата от всички български изпълнители и музиканти. Моята мила майка, д-р Недялкова, беше тежко болна и малко преди да си отиде, по телевизията излъчваха на Коледа 2012 г. концерта на Лили от "Арена Армеец". Майка ми много добре знае, че съм професионален музикант и свиря с големи хора. Гледаме концерта двамата и тя по едно време каза: "Абе, майче, ти явно си много добър музикант щом Лили те е взела да свириш с нея“. Тя обожаваше Лили Иванова. Чак тогава се утвърдих в очите на майка си като сериозен музикант“, разказа Веселин Веселинов-Еко.

Той е бас китарист, контрабасист, джазмен, композитор. Един от "Обичайните заподозрени" около Стефан Вълдобрев, работил е с легенди като Милчо Левиев, Теодосий Спасов и др. Еко е автор на пет песни за Лили Иванова.

"Чуй душата ми" написах трудно. Едни два такта не мога да ги натаманя и не мога. Тя ме пита по телефона какво става, защото ѝ бях обещал. Накрая на Орлов мост, пресичайки светофара, ми дойде фразата. Веднага на диктофона на телефона си го записах и готово“, сподели още Веселин Веселинов-Еко.