От няколко месеца Криско тренира усилено заедно с един от любимците ни от последния сезон на "Фермата" - Сами Хоссни. Целта на Криско е да качи, а не да свали килограми!

Криско е сред най-търсените и популярни изпълнители у нас. Но и той намира своите недостатъци у себе си. Преди пет месеца решава, че ще започне тренировки, за да промени външния си вид.

Снимка: btvnovinite.bg

Времето на социална изолация остави и един от най-натоварените с участия изпълнители без работа. Това обаче не го е притеснило.

„Аз си мислех от една година насам да направя една 3-4-месечна пауза така или иначе, така че това просто ми дойде дюшеш“, казва той. 

Поне сега може да се радва на повече време със семейството - с неговата прекрасна Цвети и 9-месечната му дъщеря Амая. 

Снимка: btvnovinite.bg

Сами Хоссни, с когото Криско тренира, ни е познат от "Фермата", но той е бивш национал по плуване, шампион по кикбокс и муайтай. Завършил е за диетолог в Канада и е личен фитнес инструктор. Той дава и на нас своите съвети как да излезем от застояването постепенно и да спазваме хранителен режим.

„Бих посъветвал хората да се свръщат към старата си форма постепенно. Тоест да не влизат в залите и да се нахвърлят върху фитнес уредите и да гонят старите си резултати, които са били три месеца, а плавно да навлязат към старата си форма“, отбелязва той.

В интернет може да гледате седмичното развитие на тренировките на Криско и Сами, които планират да излъчват до края на годината.